Storklub snuser omkring BSV'er

Ifølge avisens oplysninger viser Paris Handball interesse for Nikolaj Markussen. BSV-ledelsen har ikke fået et tilbud, men afventer svar fra Michael V. Knudsen

Udgivet:15. november 2017, 08.19

Læsetid:2 minutter

HÅNDBOLD Nikolaj Markussen har været en nøglespiller for Bjerringbro-Silkeborg i denne sæson, og det har fået udenlandske klubber til at vise interessen for langskytten.

Ifølge avisens oplysninger er det storklubben Paris Handball, der har to andre danskere, Mikkel Hansen og Henrik Mølgaard i truppen, der har set sig lun på BSV-spilleren.

Paris Handball får til sommer ny cheftræner, når Raul Gonzalez tiltræder.

Gonzales var i årene fra 2005 til 2011 assistenttræner for Talant Dujshebaev i den spanske klub Ciudad Real, der havde Markussen på kontrakt. Så de to har en god forbindelse.

- Jeg forholder mig til, at jeg har to år tilbage af min kontrakt i BSV, siger Nikolaj Markussen, der ikke vil gå i detaljer med, om han selv har hørt noget om udenlandsk interesse.

En interessant klub...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb enkeltdags adgang Klik her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind