Danskerne og Moderaterne vil have en regering over midten

Udgivet:01. august 2022, 11.12

Læsetid:2 minutter

Af Nikolaj Gam Pedersen Folketingskandidat for Moderaterne i Midt- og Vestjylland

POLITIK I denne uge dukkede en opsigtsvækkende meningsmåling fra Kantar Gallup op. 35 procent af de danske vælgere ønsker en regering over midten efter næste folketingsvalg, mens kun 24 procent foretrækker en rød regering, og kun 26 procent foretrækker en blå regering. Som folketingskandidat for Moderaterne glæder det mig.

For det er helt afgørende, at vi får en regering over midten, der kan lave de nødvendige reformer for at sikre vores velfærdssamfund og erhvervsliv de næste mange år. En regering over midten, der lægger farverne til side og tør give vores offentlige institutioner og de ansatte samme grad af frihed som i private institutioner. En regering over midten, der tager de unge seriøst i stedet for at lukke uddannelsespladser landet over og skubbe de unge væk fra vores uhyre vigtige velfærdsuddannelser.

Men hvad gør man, hvis man er blandt de 35 procent, der ønsker en regering over midten efter næste valg?

Nok hævder det Radikale Venstre at være et midterparti, men de er dog røde nok til, at de loyalt har peget på en rød statsminister alle dage i min levetid. Jeg fylder 30 om under et halvt år.

Hos Moderaterne er vores fremmeste mærkesag, at vi får en regering over midten, som er ligeglad med, hvorvidt noget er rødt eller blåt, så længe det er godt.

Hele grunden til at vi eksisterer er for at sikre, at Danmark endelig kan få en regering over midten, som har en positiv reformtilgang til fremtiden. Og får vi de afgørende mandater, vil vi gøre alt for, at det sker.

Er man en af de 35 procent af danskerne, som ønsker en regering over midten efter næste valg, er der derfor reelt kun et parti, man kan stemme på: Moderaterne.Danskerne og Moderaterne ønsker en regering over midten

Indlæser debat