Borring: Tusind tak til de ansatte for indsatsen

Ros til både medarbejdere og borgere på Favrskov Byråds allerførste rent digitale byrådsmøde i aften

24. marts 2020, 19.55

- Vi har rigtig mange medarbejdere, der hver især yder en særlig indsats lige nu. Og det vil vi i byrådet gerne sige tusind tak for, sagde borgmester Nils Borring (S) ved det første rent digitale byrådsmøde i Favrskov. Foto: Jens-Erik Sinnbeck.

FAVRSKOV Borgmester Nils Borring (S) brugte det første rent digitale byrådsmøde i kommunens historie til at rette en varm tak til Favrskov Kommunes medarbejdere.

- Det her er en særlig tid for vores ansatte. Mange arbejder hjemmefra, og mange holder hjulene i gang i forhold til vores allermest udsatte brugere.

- Vi har rigtig mange medarbejdere, der hver især yder en særlig indsats lige nu. Og det vil vi i byrådet gerne sige tusind tak for.

Nils Borring rettede også en tak til de af kommunens borgere, som på forskellig vis hjælper til med at komme igennem en svær tid.

Og det er en svær tid for mange mennesker, der er berørt på mange forskellige måder af corona-krisen, understregede han. Ikke mindst for de mange, der har mistet deres arbejde i den seneste tid.

- Virksomhederne har det også svært, og vi vil se på, i hvilken udstrækning, vi kan hjælpe. Den her krise overgår langt finanskrisen i 2008 og andre tidligere kriser, sagde borgmesteren.

Mødet blev afholdt som et video-møde over internettet, og teknikken fungerede fint. Men spørgetid og fællessang var der i sagens natur ikke noget af.

Mødet blev også et af de korte - overstået på 32 minutter for den åbne dels vedkommende.