Heldigvis var børnene ikke med: Bil fik bagrude knust i vaskehal

Fejl i vaskehal ved Galten gav Skovby-par en ubehagelig oplevelse

3. juni 2020, 17.01

Jette Enevoldsen tog dette foto af bilen med den smadrede bagrude, lige efter at den havde forladt vaskehallen på Klank.

GALTEN/SKOVBY Jette Nybjerg Enevoldsen og hendes mand Kurt var glade for, at de ikke havde børnene på bagsædet, da de i eftermiddag klokken 15.20 ville vaske deres bil i OK’s vaskehal på Klank.

De købte vasken via en app på mobilen og sad begge inde i bilen, da vasken gik i gang. Men det blev kort efter en meget ubehagelig oplevelse, for ved en fejl i anlægget trykkede den store roterende børste alt for hårdt ned på bilen.

Først lavede den en revne i bilens glastag, men da den nåede til bagruden, gik det helt galt. Børsten trykkede så hårdt, at bagruden blev knust og glassplinter fløj omkring.

- Vi har to børn på fire og otte år, og vi er lykkelige for, at de ikke var med. Det kunne have været forfærdeligt, siger Jette Nybjerg Enevoldsen, der bor i Skovby med sin familie.

Tekniker på stedet

Hos OK oplyser kommunikationschef Rasmus Boserup, at der straks efter meldingen om uheldet blev sendt en tekniker til vaskehallen, den ældste af de to, som OK driver på Klank.

Teknikeren fra servicefirmaet WashTech havde ikke meldt tilbage, da Midtjyllands Avis talte med Rasmus Boserup. Men formentlig er der sket en fejl i en føler eller en anden del af anlægget, og det har forårsaget, at den store børste har trykket ned med al for stor kraft.

- Det er faktisk Superbrugsen i Galten, der ejer hallen, men umiddelbart dækker vi sådan noget. Det skal vi nok finde en løsning på, siger Rasmus Boserup.

- Vi skal nok få fejlen ordnet og kan kun beklage at den er sket, siger han.

Jette Nybjerg Enevoldsen har allerede fået tilsendt en skadesrapport.

Fra Superbrugsen har uddeler Brian Kamper tilsvarende meddelt, at skader, der sker i de to vaskehaller dækkes af en forsikring, som brugsen har.