Håndbold-chok: Stor profil stopper i lokal ligaklub

Topscorer vil hjem til familien, så norske Eira Aune forlader Silkeborg-Voel et år før, kontrakten udløber

Udgivet:12. juli 2023, 07.59

Læsetid:1 minut

Silkeborg-Voel må i fremtiden undvære sin største profil. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Peter A. Sørensen
Sportsredaktør

3 måneder siden

HÅNDBOLD Silkeborg-Voel er markant svækket før den kommende sæson. Holdets store profil og topscorer Eira Aune forlader klubben med øjeblikkelig virkning.

Hun vender hjem til kæresten, familien og sin uddannelse ved politiet i Norge.

Silkeborg-Voel oplyser, at Eira Aune har haft et ønske om at ophæve kontrakten med klubben, og det er nu sket. Hendes kontraktudløb var ellers først i 2024.

- Jeg er meget taknemlig over, at klubben har haft forståelse for mit ønske, og jeg vil gerne takke alle i og omkring klubben samt min personlige sponsorer, siger Eira Aune.

Årets spiller

Den norske bagspiller kom til Silkeborg-Voel forud for sæsonen 2020-2021. Hun har markeret sig som en af ligaholdets bærende profiler og blev i sæsonen 2021-2022 kåret som årets spiller i klubben.

Midtjyllands Avis kårede hende både i 2021 og 2022 som årets spiller.

Direktør i Silkeborg-Voel Jakob Andreasen, der har været træner for Eira Aune i alle tre sæsoner, har fulgt en spiller, som har udviklet sig positivt.

- Vi er glade for den tid, Eira har været i klubben, og det hun har stået for. Hun er altid gået forrest og har været med til at gøre en forskel for holdet og klubben. Derfor har vi også valgt at opfylde hendes ønske om at komme hjem et år før tiden, og vi ønsker Eira alt det bedste. Vi har i skrivende stund indgået aftale med to nye spillere, som vi vil præsentere i nær fremtid, siger Jakob Andreasen

Indlæser debat