Tingene skal gøres rigtigt - eller slet ikke

Villy Sørensen fylder 70 år mandag. Han arbejder fortsat et par dage om ugen i Silkeborg, og han er en aktiv del af lokalområdet i Gjessø, hvor han bor

6. juni 2020, 07.30

Også i logen Sacro i Silkeborg yder Villy Sørensen en stor indsats.

FØDSELSDAG: Villy Sørensen fylder 70 år mandag den 8. juni.

Villy Sørensen har arbejdet som ansvarlig for lageret hos bilfirmaet Ejner Hessel i Silkeborg, og rygtet vil vide, at han stadig er aktiv et par dage om ugen med at styre lageret hos bl.a. Motorcentrum i Silkeborg.

Sammen med fru Irene har han to børn.

Villy Sørensen er en aktiv del af lokalområdet i Gjessø, hvor han bor. Da idrætsforeningen manglede et klubhus, var Villy Sørensen medvirkende til, at der blev søgt midler fra flere fonde. Det betød, at lokalsamfundet fik en rigtig god økonomisk mulighed for at bygge klubhuset, der stadig er i brug. Også det lokale forsamlingshus, vistnok Danmarks ældste, fik bygget en tilbygning til køkkenfaciliteter med hjælp fra fonde, naturligvis ansøgt med hjælp af Villy.

At han er et ordensmenneske har de fleste i omgangskredsen erfaret. Tingene skal gøres rigtigt eller slet ikke, og Villy Sørensens rolige og behagelige måde at være på er meget overbevisende.

Villy Sørensen er aktiv logebror i logen Sacro i Silkeborg, hvor han yder en stor indsats. Da logen Sacro købte og ombyggede bygningen på Mørksøvej 14, var Villy Sørensen med til det administrative arbejde med overtagelsen, ligesom han gjorde en stor indsats med det fysiske arbejde.

Logen Sacro er en del af Serapions Ordenen, der bl.a. arbejder med humanitært og filantropisk virke. Logen i Silkeborg fejrer i år sit 40 års jubilæum, Villy Sørensen har 39 års jubilæum i logen, så han har ydet en lang og vigtig indsats for logen. Villy Sørensen har bl.a. været logemester i syv år og har repræsenteret Silkeborglogen i Storlogerådet fra 1992 til 2006. Han fik den 2. november 2004 tildelt titlen æresbror i Serapions Ordenen. mtl