Fuld fart på arbejdet med ny genbrugsplads: Flere nye tiltag

4. marts 2021, 09.54

Konceptet »Gi & Ta« bliver en permanent ordning på den nye genbrugsplads i Hammel. Det betyder, at man kan give og tage brugte ting, som godt kan leve noget tid endnu. Foto: Favrskov Forsyning

HAMMEL Til sommer slår Favrskov Forsyning portene op til den nye, moderne genbrugsplads i Hammel. Anlægsarbejdet på hjørnet af Englandsvej og Italiensvej er allerede i fuld gang, og det er den lokale entreprenør Enkon, der udfører anlægsarbejdet med den nye genbrugsplads.

Pladsen byder blandt andet på nedgravede containere og udvidet åbningstid. Typisk er der forskel på, hvornår private borgere og virksomheder har behov for at besøge genbrugspladsen.

Læs også
Ny genbrugsplads er lige på trapperne
+Abonnement

- Vi vil gerne yde en rigtig god service for alle vores kunder, både privat- og erhvervskunder. Det kan vi blandt andet gøre ved at udvide åbningstiden, så det også er muligt at få adgang i ydertimerne. For at vi kan realisere det, vil en del af den udvidede åbningstid være uden genbrugsvejledere, så kunderne skal betjene sig selv. Har man brug for vejledning, skal man komme i den bemandede åbningstid, siger Søren Frandsen, bestyrelsesformand i Favrskov Forsyning og byrådsmedlem for SF.

Den nye genbrugsplads bliver 10.000 kvadratmeter. Den nuværende er 7.000. BEC

Læs også
Ny salthal skal effektivisere kommunens vinterberedskab
+Abonnement

Indlæser debat...