Leder: Din avis - nu også med erhvervs-brevkasse

Udgivet:25. november 2022, 10.20

Læsetid:2 minutter

Foto: Jakob Stigsen Andersen

Hans Krabbe
Chefredaktør| hkr@midtjyllandsavis.dk

En arbejdsplads som vores skal nu om stunder kunne så meget mere end levere nyheder, reportager og baggrund.

Derfor lancerer vi nu, hvad vi har valgt at kalde »Midtjyllands Avis’ økonomi- og erhvervsbrevkasse«.

Det er husets to erhvervsjournalister, som står bag. Duoen udgøres af erfarne Jakob Munk Schmidt, der med udgangspunkt i sine mange år på avisen har et stort og aktivt kildenet, og den yngre, nytilflyttede morsingbo Simon Kjær; rundet af en selvstændig erhvervsdrivende og med en fortid på finans-redaktionen på Morgenavisen Jyllands-Posten et perfekt supplement til Jakob Munk Schmidt.

Men hvorfor kaster vi os nu ud i noget så umiddelbart fremmedartet som redaktion af en god, gammeldags brevkasse?

Det gør vi, fordi vi i en verden og en dagligdag, som kun bliver mere og mere kompleks, skal bruge vores kompetencer, netværk og platform til at hjælpe læserne til en nemmere dagligdag.

Erhvervsredaktionen beskæftiger sig jo til hverdag med erhvervslivet, privatøkonomien, boligmarkedet og en lang række tendenser og udviklinger på de områder.

Så er der spørgsmål, du som virksomhedsejer, lønmodtager eller organisations-menneske går og tumler med, så tøv endelig ikke med at række ud efter os.

Som de to journalister nævner det i dagens avis, så kunne det være spørgsmål om de nye barselsregler, konvertering af boliglån eller måske hvordan du finder ud af at tyde din lønseddel? Overvejer du, hvordan du skal gå i gang med den grønne omstilling. Eller mangler du ideer til, hvordan du sparer på energiudgifterne? Intet er for stort, intet er for småt.

Helt enkelt er der tale om en åben invitation til, at du tager kontakt til os.

Så vi kan hjælpe dig. Og så vores journalistik bliver så relevant for dig som muligt.

Sidder du med en problemstilling, Jakob Munk Schmidt og Simon Kjær kan tage hånd om, kan du kontakte dem på erhverv@midtjyllandsavis.dk. Skriv gerne »brevkasse« i emnefeltet i mailen.

Alternativt er du også meget velkommen til enten af ringe til dem på 87 22 84 43 eller lægge vejen forbi Papirfabrikken 18 i Silkeborg.

Der er altid kaffe på kanden og tid til en god samtale om det, der optager dig.

Indlæser debat