Samtale-foredrag om at være transkønnet

Udgivet:06. november 2020, 08.40

Læsetid:1 minut

I foredraget kommer Salina Larsen omkring de udfordringer og fordomme, hun møder som transkvinde, men også de glæder, der er ved endelig at stå ved den man er.

HAMMEL Opfattelsen af køn og kønsdiversitet er temaer, der fylder meget i manges bevidsthed i øjeblikket. Fortællinger om børn, der allerede i børnehavealderen giver udtryk for, at de ikke føler sig tilpas i deres fysiske køn vækker opsigt, og Favrskov Bibliotekerne følger nu op med en samtale mellem to eksperter på området, Salina Larsen og Astrid Højgaard.

Det sker på Hammel Bibliotek onsdag 11. november klokken 19.

Salina Larsen er transkvinde og født som mand. De seneste mange år har været en kamp og en flugt, indtil hun var parat til at se i øjnene, at man bliver nødt til at være, den man er.

Astrid Højgaard er gynækolog og chef for Center for Kønsidentitet ved Aalborg Universitetshospital - et meget velanset center i LGBTQ+ fællesskabet. Sammen vil de vende både faglige spørgsmål og komme omkring tilværelsen som LGBTQ+ person i Danmark, med alt hvad det indebærer af udfordringer, fordomme og glæder.

Der bliver mulighed for spørgsmål og dialog.

Arrangementet kræver billet, som både kan købes på forhånd og ved døren. BEC