Tre generationer i et moderne spirituelt tempel

Familien Bremer Dahl har altid været draget af yoga og meditation, men havde ikke regnet med, at de den dag i dag ville dele både hjem og arbejdsplads i moderne tempel

5. juli 2020, 18.03

Da familien købte ejendommen for 17 år siden, havde de ikke regnet med, at stedet skulle blive et moderne spirituelt tempel. Det store køkken i hovedhuset er blevet et fælleskøkken, som også tages i brug, når der er kursister på besøg. Her er det søstrene Mille og Signe forrest, mens mor Lotte står ved vinduet sammen med Signes mand Vincent og lille Thira.

KATRINEDAL For 17 år siden, da familien Bremer Dahl købte en stor ejendom nær Velling Skov ved Salten Å, havde de ikke forestillet sig det billede, der i dag er virkeligheden for den 55.000 kvadratmeter store ejendom - og hverdagen for familien i nu tre generationer.

Dengang var grunden fyldt med grantræer, en lille klat vand og »et hus, der bare skulle jævnes med jorden«. I dag er stedet omkranset af smuk natur og en sø, der breder sig med utallige gule åkander. Luften er varm af sommer, og insekter summer omkring de lilla rododendroner. Øverst på ejendommen med udsigt til det hele ligger sorte træhuse i forskellige størrelser. Tilsammen udgør stedet både hjem og arbejdsplads for en hel familie på tværs af generationer. Divine Life er navnet. Et moderne spirituelt tempel, som jævnligt fyldes med kursister og meditations- og yogahungrende deltagere, men som lige så meget emmer af hjerterum for familien, hinanden og ikke mindst det enkelte menneske.

Købte stedet i 2003...