Simon Nagel byder sig til i KIF

Kjellerup IF ser ud til at blive forstærket af tidligere superliga-spiller med fortid i SIF, Viborg, Horsens og senest Vejle. Der er også andre på prøve

Udgivet:21. juli 2017, 16.00

Læsetid:3 minutter

Fodbold Meget tyder på, at Kjellerup IF forstærkes af en spiller med erfaring fra 162 superligakampe.

I denne uge har den 32-årige midtbanespiller Simon Nagel, der begyndte sin seniorkarriere i Silkeborg IF, været med til træning i 2. divisionsklubben, og den nye cheftræner Jonas Dal glæder sig over den mulige forstærkning.

- Vi har haft en god dialog med Simon, der har en ide om, at han gerne vil skrue ned for fodbolden og op for sin civile karriere. Og når han nu bor i Silkeborg, er det et alletiders sted at gøre i Kjellerup, siger Jonas Dal, der havde træningsstart i KIF i tirsdags.

Her var Simon Nagel også med. Han har senest spillet 1. divisionsfodbold i Vejle og har derudover spillet for Viborg, Hjørring og Horsens.

I årene fra 2004 til 2007 spillede han 74 gange i Superligaen for Silkeborg IF.

Da Kjellerup IF er en amatørklub, er spillerne i sagens natur ikke bundet af kontrakter, men Jonas Dal fortæller, at signalet fra Simon Nagel er, at han spiller i den gule trøje i efteråret.

- Vi har da en aftale om, at det er det, vi prøver. Så ser vi, hvad det rækker til. Men jeg tror ikke, jeg kan gå ud fra noget som helst, før vi har spillet den første turneringskamp, siger Jonas Dal.

Sportschef Michael Toft Hansen glæder sig over, at Simon Nagel er på vej.

- Hvis det lykkes, er det rigtig fint. Han har selv henvendt sig. Det er vi stolte over. Prikken over i'et er, at han passer perfekt til den måde, vi gerne vil spille fodbold på, siger sportschefen.

Simon Nagel er ikke det eneste nye ansigt, der har vist frem på Bjerget i denne uge. KIF har også haft besøg af den unge forsvarsspiller Rasmus Larsen, der har en fortid i Viborg og sidste sæson var en del af 1. divisionstruppen i Skive.

Desuden har en anden ung forsvarsspiller, Søren Nygård, der sidste sæson spillede U19-fodbold i Sønderjyske, også trænet med med i KIF. Det samme har den tidligere Silkeborg-målmand Rasmus Overgaard, mens den tidligere KIF'er Mathias Bendz også ser ud til at vende tilbage.

- Jeg har faktisk ikke haft hele truppen samlet i endnu. Det glæder jeg mig til. Men førstehåndsindtrykket er skidegodt. Man kan mærke, at det er en klub i vækst. Der er smil hele vejen rundt, og man mærker, at de har haft en god sæson sidste år, siger Jonas Dal, der også glæder sig over de gode faciliteter på Bjerget.

Held og lykke til Frandsen...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 1 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 timer? Klik her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind

Mere interessant læsning

Mest læste

Sport

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere