Museum Skanderborg har fået ny bestyrelsesformand

Udgivet:30. september 2022, 11.05

Læsetid:1 minut

Annemette Fuglsang, der er ny formand for Museum Skanderborg, har de seneste 14 år været direktør i Renosyd. Foto: Per Bille

FORMANDSVALG: Museum Skanderborg har på det seneste bestyrelsesmøde konstitueret en ny formand. Her blev Annemette Fuglsang valgt, og i samme ombæring blev Jørgen Lorenzen næstformand. Sidstnævnte forlader samtidig posten som formand, som han har bestridt i en årrække.

Annemette Fuglsang har de seneste 14 år siddet som direktør i Renosyd, og hun har stor erfaring indenfor kvalitetssikring, selskabsledelse og forretningsudvikling.

Museum Skanderborg gennemgår i disse år en udvikling fra lokalmuseum til moderne interagerende museum. Her er det vigtigt, at museets ledelse er sikret, lyder det i en pressemeddelse. Museum Skanderborg indeholder blandt andet Øm Kloster Museum og Museet på Gl. Rye Mølle.

Annemette Fuglsang glæder sig til at stå i spidsen og udvikle museet.

- Jeg har nu fået lov at varetage posten som formand, hvilket jeg er meget beæret og ydmyg overfor. Tak til bestyrelsen for at vise mig den tillid. Museum Skanderborg er et veldrevet museum med masser af visioner og spændende aktiviteter, som jeg glæder mig til at være med til at udvikle, siger hun.

Indlæser debat