Kristian Pihl: Dybt respektløs kritik

Miljøministeren er kun inviteret for at se forholdene ved Tange Sø - ikke for at debattere enkeltheder, siger Kristian Pihl Lorentzen (V)

8. august 2020, 12.00

De lokale har førsteret til at møde miljøminister Lea Wermelin (S), mener arrangør Kristian Pihl Lorentzen (V) og afviser sportsfiskerne i Langås kritik over, at det kun er »Pihl Lorentzens venneklub«, der er inviteret.

TANGE-SØ Det er folketingsmedlemmerne Kristian Pihl Lorentzen (V) og Andreas Steenberg (R), der har inviteret miljøminister Lea Wermelin (S) til at se på forholdene ved Tange Sø på mandag.

- Jeg har sammen med min politiske modstander og gode ven, sømodstander Andreas, fået ministeren til Jylland. Hun kommer fra Bornholm og kender ikke forholdene. Det er baggrunden for besøget. Hun bliver nødt til at se, hvad det er, hun skal træffe beslutning om. Ministeren er her kun et par timer, så hun har selv ønsket, at vi holdt det til en snæver kreds. Jeg har fået mange henvendelser fra folk, der gerne vil med, men der er ikke plads. Jeg mener til fulde, at alle synspunkter er repræsenteret, men hun har jo ikke tid til at høre fra 50 forskellig parter, siger Kristian Pihl Lorentzen og er vred over kritikken.

Disrespekt for det lokale...