Tysk klub henter BSH-keeper

37-årige Aljosa Rezar skifter til TuS N-Lübbecke i den næstbedste tyske række

24. februar 2020, 20.30

Aljosa Rezar. Foto: Martin Ballund

HÅNDBOLD Tidligere på måneden kunne Bjerringbro-Silkeborgs keeper Aljosa Rezar fortælle Midtjyllands Avis, at han fortsætter karrieren i tysk håndbold efter denne sæson, og nu er der sat navn på hans kommende arbejdsgiver.

Aljosa Rezar, der mandag fyldte 37 år, har skrevet under på en to-årig kontrakt med TuS N-Lübbecke, der aktuelt ligger nummer seks i den næstbedste række. Klubben har dog tidligere spillet i den bedste række i flere sæsoner.

I TuS N-Lübbecke bliver Aljosa Rezar genforenet med træner Emir Kurtatic, som han også spillede under i sin tid i Vfl Gummersbach.

- Jeg er meget glad for, at jeg skal tilbage til Tyskland og igen skal arbejde med Emir, siger den slovenske målmand til sin kommende klubs hjemmeside.

Aljosa Rezar indledte sin karriere i RK Celje, som han vandt syv mesterskaber med, og i 2004 var han sågar med til at vinde Champions League med klubben. Senere fortsatte han karrieren i Gummersbach, inden han spillede for de franske klubber Istres, Trembly En France HB und USAM Nimes.

I 2017 skiftede han så til Bjerringbro-Silkeborg, men her kommer han i overskud til den kommende sæson, da svenske Johan Sjöstrand bliver hentet til klubben.

I TuS N-Lübbecke er der stor glæde over tilgangen af Rezar, der skal danne målmandsduo med unge Johannes Jepsen.

- Vi er glade for, at Aljosa har valgt os. Holdet kommer til at profitere af hans erfaring i den kommende sæson, og Johannes kan også lære meget af ham, siger Rolf Hermann fra klubbens sportslige ledelse.