Nye ansigter i sparekasse i Silkeborg

Anne-Vibeke Frengler er ny erhvervsrådgiver, og Kenneth Larsen er ny erhvervskundechef i Middelfart Sparekasse i Silkeborg

23. november 2021, 12.00

Siden 1997 har Anne-Vibeke Frenglers primære fokusområde været erhvervskunder. Desuden har hun været afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Ry.

JOBNYT: En dygtig rådgiver med knap 40 års erfaring fra finanssektoren. Det er den korte fortælling om Anne-Vibeke Frengler, der er tiltrådt som erhvervsrådgiver i Middelfart Sparekasses afdeling i Silkeborg.

Hun har arbejdet 27 år med udland og erhverv, dels som landeansvarlig for banker i det tidligere Østeuropa, dels som erhvervsrådgiver. Derudover har hun ad to omgange været med til at opbygge erhvervsafdelinger i henholdsvis Handelsbanken Aarhus og Sparekassen Kronjylland - ligeledes i Aarhus.

Anne-Vibeke Frengler er udlært i Privatbanken i Randers og flyttede efter endt uddannelse til København, hvor hun efter et par år som privatrådgiver og servicegruppeleder kom til Area Management, hvor hun var landeansvarlig for samarbejdet med banker i Ungarn, Jugoslavien, det tidligere Sovjetunionen og Baltikum.

Anne-Vibeke Frengler bor i Viby J.

Kenneth Larsen har familie i Virklund og kender allerede Silkeborg godt fra sine mange besøg og ikke mindst talrige løbeture i naturen omkring søerne.

En erfaren herre

Middelfart Sparekasse har også budt velkommen til en erfaren herre i afdelingen i Silkeborg.

Det er 38-årige Kenneth Larsen, der startede som elev i Nordea i 2003 og senest har bestridt jobbet som souschef i Andelskassens filial i Ikast.

Han får sin daglige gang i sparekassens afdeling i Silkeborg, hvor han ud over at fungere som erhvervsrådgiver også skal varetage opgaven som erhvervskundechef. En kombination, som passer Kenneth Larsen perfekt.

- Jeg holder utroligt meget af kontakten med kunderne. Det bedste i jobbet er at sparre med kunderne og afdække deres behov via de løsninger, vi har på produktpaletten. Og så er jeg i høj grad drevet af teamånd og samspil i filialen. Så jeg glæder mig til at være med til at udvikle afdelingen - og mig selv, så vi sammen kan skabe en god hverdag og gode kundeoplevelser, siger Kenneth Larsen.

Privat er han bosat i Hammerum med sin hustru Hannah og deres to piger Victoria og Isabella, og Kenneth Larsen er et stort familiemenneske og sætter meget pris på tid med familien.

En god weekend er for ham at pakke bilen med hele familien - og hunden - og tage i skoven med madpakker.

Skal pulsen helt op, trækker Kenneth Larsen i løbetøjet. Skal horisonten udvides, rejser han gerne ud i verden. Det har dog af gode grunde været lidt småt med eventyr i udlandet i de seneste to år. MTL

Læs også
Sparekasse finder ny direktør i Hvinningdal
Abonnement

Indlæser debat