DET ER DIT VALG - KV21

Bliv inden døre den 23. oktober!

13. oktober 2021, 13.20

VALGKAMP Hvis man har sit liv og førlighed kær, så vil det være klogt at se sig godt for lørdag den 23. oktober fra kl. 12.00 og timerne herefter.

Det er det tidspunkt hvor jagten går ind på alle ledige lygtepæle i det ganske land. En sand hær af kandidater til regionsråds- og kommunalvalg vil sammen med lokale bodyguards, kæmpe om hver en lygtepæl, gavlmure, og vejtræer i hele regionen. Alle færdselsregler vil blive tilsidesat, når kandidaternes biler - efterspændt trailere - vil krydse fortove og cykelstier, for at nå først frem til en ledig kommunal lygtepæl. Arbejdstilsynet er blevet bedt om at holde sig i ro den dag, da der uden tvivl vil opstå farlige arbejdssituationer, når kandidaterne fra traileren, stående på øverste trin på trappestigen, prøver at fastgøre et - mere eller mindre - vellignende foto på masten, i den - »af ministeriet fastsatte højde«.

MEN inden da vil vi blive beriget med et utal af læserbreve, små videofilm på Facebook, - hvor vi kandidater vil forsøge at fortælle om hvilke fortræffeligheder, netop VI har udrettet i de sidste 4 år, og hvad vælgerne kan forvente de næste 4 år. Og det er ikke småting, der vil komme frem her.

Læs også
Kæmpebanner tyvstarter valgkampen
Abonnement

Så alt i alt vil der blive rift om både pladserne på lygtepæle, husgavle, vejtræer og ikke mindst om vælgernes gunst.

Det hele slutter den 16. november kl. 20.00.

Go’ valgkamp.