Dronning hørte om genbrug

Kingo Karlsen A/S var vært ved kongeligt virksomhedsbesøg

5. september 2018, 08.11

Projektleder i Kingo Karlsen A/S, Henrik Felding, sad bag rattet på køreturen rundt på pladsen. Han havde dronning Margrethe, borgmester Steen Vindum og Thomas Kingo Karlsen med i bilen.

SILKEBORG Dronning Margrethe smilede og lyttede med interesse, mens direktør Thomas Kingo Karlsen forklarede om miljøsanering af ejendomme, miljørigtig nedrivning og genanvendelse af byggematerialer.

Solen skinnede på begivenheden, da Kingo Karlsen A/S tirsdag formiddag modtog dronningen på virksomhedsbesøg.

Og i det lokale familiefirma havde man naturligvis forberedt sig grundigt med opstilling af blandt andet Kingo-grøn gravemaskine og bulldozer langs et nyanlagt stykke asfalt.

Maskinfører Jan Særkjær var manden i førerhuset på den kæmpestore gravemaskine.

Han fik æren af at demonstrere for den kongelige gæst, hvordan man klipper et kraftigt betonstykke over med en hydraulisk saks.

Dronningen ankom klokken 10 på F.L. Smidths Vej, og Thomas Kingo Karlsens guidede spadseretur på asfalten varede cirka ti minutter.

Herefter steg dronningen om bord i en spritny og ligeledes Kingo-bemalet golfvogn.

Henrik Felding, projektleder i virksomheden, var udpeget som chauffør for turen rundt på den store plads med bjerge af jord murbrokker og lignende - materialer, som Kingo modtager, behandler og renser med henblik på genanvendelse i kommende byggeprojekter og anlægsarbejder.

Maja overrakte buketten...