K: Omstridte skoleflytning bør droppes

Omkostningerne kan vise sig så store, at beslutningen må omgøres

15. januar 2020, 10.58

Sagen om flytning af Columbusskolen har været en uskøn proces, mener K-formand Birgitte Majgaard.

GALTEN/SKANDERBORG De Konservative krydser fingre for, at byråds-beslutningen om at flytte Columbusskolen fra Skovby til Skanderborg laves om igen - fordi den viser sig at være for dyr.

Formanden for de lokale konservative, Birgitte Majgaard, kom ind på sagen, da hun aflagde beretning ved generalforsamlingen.

Forslaget om at flytte skolen til Mallinggård i Skanderborg - og i samme omgang flytte Mallinggårds SFO til Niels Ebbesen Skolen - har været en uskøn proces, mente hun.

- I byrådet venter Thomas Cordtz stadig på beregninger om omkostningerne ved flytningen, og der er vores fælles håb, at byrådet vil omgøre beslutningen, som vi betragter som en klar fejl.

Generalforsamlingen blev holdt i Tebstrup Forsamlingshus. I år havde vælgerforeningen valgt at begynde generalforsamlingen med middag, og det gav en god stemning, hvor nye og gamle medlemmer fik lejlighed til en snak.

Bestyrelsen består udover formanden fortsat af Bo Zacher Nielsen, Lars Clausen, Jens Graugaard, Otto Trap Hansen, Torben Wallner, og byrådsmedlem Thomas Cordtz. Den blev styrket med suppleanterne Christian Wiibe-Marker og Kristian Lindskov - tidligere V-byrådsmedlem i den daværende Galten Kommune.

Efter dagsordenen talte den konservative folketingskandidat, byrådsmedlem i Favrskov, om sundhedspolitik, dens udvikling og problemer.

Charlotte Green er overlæge på Skejbys akutafdeling og har stor indsigt og engagement i netop sundhedspolitik. sinn