Festivalen Ry Outdoor med ny dato

Ry Outdoor flytter til august og tror på, at vi vil se en opblomstring i dansk turisme på den anden side af pandemien

26. marts 2020, 11.30

Kæmpegyngen var et stort hit til sidste års Ry Outdoor. Den kommer igen, når Ry Outdoor i august fyrer op under årets festival med nye aktiviteter og en forstærket tro på, at fælles oplevelser i naturen kommer til at betyde endnu mere for endnu flere i fremtiden.

RY Arrangørerne af Ry Outdoor har nu endeligt besluttet sig for at flytte festivalen fra Pinsen til den 14.- 16. august i år.

- Når vi er på den anden side af det her, tror jeg på, at vi vil se en opblomstring i dansk turisme.

- Mange vil nok vælge at blive i Danmark det næste års tid. Jeg håber og tror på, at det vil smitte af på et arrangement som Ry Outdoor og på turismen i Ry og Søhøjlandet i det hele taget, siger medadministrerende direktør i Ry Outdoor, Isabel Morgenstern.

Hun glæder sig til at se et større program end nogensinde folde sig ud med nye tiltag som foredragstelt med inspiration til store familieoplevelser i naturen, luksustelte ved Gudenåen og masser af lejrbålsstemning.

Flere naturoplevelser

- Midt i den her svære tid, er det tankevækkende at se, hvordan familierne rykker tættere sammen og får flere oplevelser sammen i naturen. Jeg har talt med flere, som oplever en ny forbundethed med naturen, som de fleste jo også har haft mere tid til at komme ud i på det seneste. Det gør mig glad, siger Isabel Morgenstern.

Et armbånd til Ry Outdoor giver allerede nu gratis adgang til flere apps, som kan bruges til nye oplevelser i naturen.

Når festivalen løber af stablen i august er der alt fra kæmpegynge til klatring, MTB, vildmarksbade, løb og yoga på programmet.

- bes