Første spadestik til ny skole

Byggeriet af FCM-Huset, Ikast Complete og Guldminens nye skole er gået igang

Udgivet:04. februar 2022, 13.19

Læsetid:1 minut

Fra venstre ses formand for ISI, Palle Høj, direktør for ISI, Torben Østergaard, borgmester Ib Lauritsen (V), Kurt Poulsen fra KPC og administrerende direktør i FC Midtjylland Claus Steinlein. Foto: Jørn Deleuran

Mikkel Korsgaard Christensen
Journalist| mkc@herningfolkeblad.dk

IKAST - Det her ... Det er også for jer, svigermor og svigerfar!

FCM-direktør Claus Steinleins smil var onsdag en anelse mere bredt end normalt, og det siger en hel del. Den altid positive Ikast-mand var nemlig pavestolt over at være med til at tage det første spadestik til Ikast Complete, FCM-Huset og Guldminens nye skole.

- Det er helt vildt, at vi står her i dag! Det bliver et fællesskab for os alle sammen, lød det fra Claus Steinlein, som blev bakket op af borgmester i Ikast-Brande Kommune, Ib Lauritsen (V):

- Bredden møder eliten, foreningslivet, frivilligheden, børn, unge, ældre på det samme sted. Hele vejen igennem har byrådet været helt enige i det her projekt, forklarede borgmesteren.

Det hele hænger sammen

Ikast får om et års tid en unik bevægelsesfacilitet for alle. Et motiverende, fysisk udviklende og sjovt træningsmiljø med 20 forskellige aktivitetszoner, der inviterer, aktiverer, udvikler og fastholder alle målgrupper - børn, unge, voksne, ældre, medlemmer af byens idrætsforeninger og eliteidrætsudøvere.

Det hele placeres, bygges, og udvikles omkring de eksisterende sportsfaciliteter på Hagelskærvej.

Ikast Complete er ideen om en 24/7-facilitet, der understøtter til bevægelse og udvikling af de idrætslige kompetencer, der skaber en komplet atlet.

Faciliteten skal være frit tilgængelig for alle borgere, og som noget helt unikt skal den skabe bro og sammenhæng mellem foreningsliv, sportskompetencer, leg og læring.