Midtjyske Meninger: ibipippikvindemedlem.com

Udgivet:14. august 2023, 10.49

Læsetid:2 minutter

Foto: Martin Ballund

Af Torben Pedersen Bryrup

1 måned siden

Jeg vender tilbage til overskriften senere.

Jeg starter med at være lidt pralerøvsagtig og nepotistisk. For 10 år siden kom min søn begejstret hjem til os i Bryrup. Han foldede et verdenskort ud på stuegulvet og proklamerede, at han ville rejse til alle verdens 203 lande uden brug af fly. Være minimum 24 timer i hvert land, og ikke returnere til Danmark, før hans projekt var fuldført.

Han anslog at det ville tage tre-fire år.

Det lød rablende skørt, men man skal bakke sine børn op i deres visioner og drømme, så det gjorde jeg.

På daværende tidspunkt var jeg 65 år, og ingen kender dagen, før solen går ned. Jeg sagde derfor til ham, at hvis jeg skulle dø, inden han fuldførte sit projekt, skulle han ikke flyve hjem og kikke på en død mand. Han skulle i stedet finde min gravsten, hælde et glas god whisky over stenen, skåle med mig, drikke resten selv, og sige »Jeg gjorde det sgu’«.

Onsdag den 26 juli, forrige uge nu næsten 10 år efter afrejsen betrådte han igen dansk jord i Aarhus Havn.

Han havde opfyldt sin mission og sin drøm. Han havde udført en verdensrekord - 203 lande var besøgt uden brug af fly. Godt at vi begge overlevede.

Og nu til overskriften.

Jeg har fået klippet min hæk af en dygtig hækklipper. Som en joke lagde jeg et billede på Facebook af mig selv foran hækken. Jeg stod med en lille håndklipper med teksten, »Det tog sin tid, men det lykkedes«.

En god bekendt svarede omgående torbenhargodtid.com, muntert forslag til en website.

Og det inspirerede mig til dagens overskrift.

Provokunstneren Ibi Pippi forsøger at skabe sin egen fest. Vores berømte kunstner Asger Jorn har malet en foruroligende and oven på et husmandssted, - et meget berømt billede. Ibi Pipi valgte at male oven på Asger Jorns foruroligende and og vandaliserede dermed Jorns billede. Det er strafbart. Ibi Pippi fik halvandet års fængsel. Dommen blev appelleret og nedsat til et år i forrige uge.

I Midtjyllands Avis optræder Ibi Pippi på et billede uden for landsretten. Jeg synes faktisk, at Ibi Pippi er en flot mand i flot herretøj. Jeg erfarer dog, at han har fået et juridisk kønsskifte og nu er en kvinde - uden at have taget skridtet fuldt ud. Jeg forundres.

Ibi Pippi, har du brug for et ekstra domænenavn, må du godt bruge min overskrift.

Indlæser debat