Ellebæk skifter til ligaoprykker

Udgivet:30. marts 2022, 09.57

Læsetid:1 minut

Louise Ellebæk. Foto: Jakob Stigsen Andersen

HÅNDBOLD For snart to måneder siden meldte Silkeborg-Voel ud, at bagspilleren Louise Ellebæk efter fire år i klubben siger farvel til sommer.

Tirsdag blev det så officielt, at den 24-årige venstreback skifter til ligaoprykkerne fra Sønderjyske, hvor Louise Ellebæk til næste sæson tiltræder på en treårig aftale.

- Jeg har valgt Sønderjyske, da jeg synes, at det er et rigtig spændende projekt med store ambitioner, som stemmer godt overens med mine egne, siger Louise Ellebæk.

Den tidligere ungdomslandsholdsspiller har i Silkeborg-Voel primært været brugt i forsvaret, og hun ser frem til at udvikle sig yderligere i sin kommende klub.

- Personligt mener jeg, at Sønderjyske er det helt rigtige skifte for mig, da jeg her har mulighed for at udvikle mig og bygge videre på de kvaliteter, som jeg besidder i begge ender af banen. Jeg ser meget frem til at blive en del af holdet, og jeg tror på, at vi sammen kan opnå rigtig gode resultater, siger hun.

I Sønderjyske glæder sportschef Peter Nielsen sig over tilgangen.

- Jeg synes, vi har lavet et scoop med tilgangen af Louise Ellebæk. Vi får en spiller, der med sine mange år i ligaen kommer til Aabenraa for at være en del af vores projekt, siger han.