Erfaren sygeplejerske skifter fra Silkeborg til større job i Viborg

Lotte Niebur fra Virklund bliver ny oversygeplejerske for børn, unge og kvinder på Regionshospitalet Viborg

3. juni 2019, 12.30

Lotte Niebur er 54 år og bor i Virklund ved Silkeborg sammen med sin mand. Hun har to voksne børn. Foto: Agata Lenczewska-Madsen

JOBNYT Lotte Niebur har 10 års erfaring i at forbedre patientforløb, arbejdsgange og arbejdsmiljøet for personalet på Regionshospitalet Silkeborg. Fra 1. juli er hun ansat som ny oversygeplejerske for afdelingerne Børn og Unge og Kvindesygdomme og Fødsler på Regionshospitalet Viborg.

- Det er to meget veldrevne afdelinger, som jeg glæder mig til at være med til at lede. Sammen med mine nye ledelseskolleger og personalet skal vi videreføre afdelingernes flotte udvikling og resultater, som kan ses i den høje kvalitet, patienterne oplever, siger Lotte Niebur.

Lotte Niebur er uddannet sygeplejerske og er master i offentlig ledelse. Hun har været afdelingssygeplejerske i Center for Planlagt Kirurgi i Silkeborg siden 2009 og har været en af drivkræfterne i centrets optimering af patientforløb og også forbedringer i personalets arbejdsgange, arbejdsmiljø og trivsel.

Lotte Niebur har i Center for Planlagt Kirurgi arbejdet inden for ortopædkirurgi og anæstesi. Børn og Unge og Kvindesygdomme og Fødsler er derfor et nyt område for den nye oversygeplejerske, men stadig inden for Hospitalsenhed Midt, som Center for Planlagt Kirurgi også er en del af.

- Min første tid kommer til at handle om at stikke fingeren i jorden, lære personalet at kende og sætte mig ind i de faglige specialer. Det er allerførste prioritet, siger Lotte Niebur.