Vigtig brik forlænger med Silkeborg-Voel

24-årige Line Skak har sat sin signatur på en ny aftale med ligaklubben

23. december 2021, 08.00

Line Skak (med nummer 97) forlænger med Silkeborg-Voel. Foto: Jakob Stigsen Andersen

HÅNDBOLD Line Skak har været en vigtig brik i Silkeborg-Voels defensiv, siden hun i sommeren 2020 kom til fra Horsens.

Samtidig er hun den fjerdemest effektive stregspiller i kvindeligaen, og Silkeborg-Voel kan nu glæde sig over, at de kvaliteter også kommer klubben til gode i den kommende sæson.

24-årige Line Skak har netop skrevet under på en ny etårig aftale med Silkeborg-Voel.

- Jeg har været meget glad for min tid i klubben, hvor jeg føler mig godt tilpas på holdet. Der er et rigtig godt miljø og gode værdier, hvilket jeg sætter stor pris på.

- Silkeborg-Voel KFUM er en klub, hvor der er plads til udvikling af både holdet og den enkelte spiller, og jeg ser derfor også, at jeg i klubben kan udvikle mig endnu mere, siger Line Skak.

Hun er oprindelig udklækket i talentafdelingen i FC Midtjylland (det nuværende Herning-Ikast) og har også optrådt for Holstebro og Nykøbing Falster. Derudover er det blevet til en række kampe på de danske ungdomslandshold.

I Silkeborg-Voel er direktør Mikael Bak meget tilfreds med den nye aftale.

- Line Skak har gjort det rigtig godt i klubben, og særligt i denne sæson synes jeg, at vi har set det potentiale, som hun besidder.

- Derfor har det også været en klar prioritet fra vores side, at samarbejdet skulle fortsætte. Heldigvis synes Line også, at dette var en god idé, og jeg glæder mig over, at hun skal bidrage til den fortsatte udvikling af vores hold, siger Mikael Bak.

Silkeborg-Voel er i øjeblikket på vinterpause, men genoptager turneringen 2. januar på udebane mod Odenses forsvarende mestre.

Indlæser debat