SIF og Kent Nielsen forlænger samarbejdet

Cheftræneren og klubben har nu papir på hinanden frem til sommeren 2024

18. oktober 2021, 18.49

Kent Nielsen har forlænget kontrakten med SIF til sommeren 2024. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

FODBOLD Kent Nielsen og SIF forlænger ægteskabet frem til sommeren 2024.

Det meddeler klubben i en pressemeddelse.

Kent Nielsen tiltrådte som cheftræner i Silkeborg IF i juni 2019 på en treårig aftale, som altså stod til udløb næste sommer. Men allerede nu er parterne altså blevet enige om at fortsætte det gode samarbejde i yderligere to år.

– Jeg er rigtig glad for at have forlænget aftalen med Silkeborg IF. Jeg har sagt flere gange, at vi er et godt match, og det underbygger resultaterne da også - men jeg vil også gerne fastslå, at vi er meget ærgerrige efter at konstant gøre det endnu bedre og sætte overliggeren endnu højere. Det føler jeg stadig, at der er potentiale til at gøre i Silkeborg IF, og det er jeg sulten efter at bevise, lyder det fra den 59-årige cheftræner.

Han er den mest erfarne af sin slags i 3F Superligaen.

Tilfredshed

Også fra klubbens side er der stor tilfredshed med kontraktforlængelsen.

– Kent Nielsen har været og er en helt afgørende faktor for de gode resultater, som vi har skabt i en efterhånden lang periode, og vi har stor tiltro til, at vi med Kent i spidsen kan fortsætte de positive takter. Ikke nok med, at vi har realiseret et fornemt antal point på kontoen - vores spillestil er også meget attraktiv for både spillere og publikum, så det har været en vigtig prioritet for os at forlænge aftalen, og vi er selvsagt meget glade for at fortsætte samarbejdet, siger adm. direktør Kent Madsen, inden sportschef Jesper Stüker supplerer.

Sportschefen: Glædeligt

– Med Kent Nielsen som cheftræner har vi løftet vores sportslige barre, og han har i sine snart to en halv sæson her vist, at han både kan udvikle vores spillere individuelt og holdet som samlet enhed. Det er derfor meget glædeligt, at vi med denne kontraktforlængelse kan se frem til at bygge yderligere lag på vores udvikling, forklarer Jesper Stüker.

Silkeborg IF og Kent Nielsen ligger på en øjeblikkelig femteplads i årets 3F Superliga.

Indlæser debat