SIF-spiller skiftet ind i dansk sejr

Unge Andreas Skov Olsen scorede begge mål, da Danmarks U21-landshold indledte EM-kvalifikationen med sejr. Mads Emil Madsen kom på banen

11. september 2019, 07.37

Danmarks Andreas Skov Olsen lynede to gange, da Danmark slog Rumænien i EM-kvalifikationen for U21-landshold. Henning Bagger/Ritzau Scanpix

FODBOLD Angriberen Andreas Skov Olsen og målmand Oliver Christensen fik hovedroller for det danske U21-landshold i fodbold tirsdag.

Her sled danskerne en smal 2-1-sejr i land mod Rumænien, da Danmark indledte EM-kvalifikationen med en kamp, der endte ganske nervepirrende. De to SIF-spillere Frederik Alves og Mads Emil Madsen var med på bænken, men kun Mads Emil Madsen kom på banen, da han blev skiftet ind med fire minutter igen.

Andreas Skov Olsen scorede begge de danske mål i Aalborg, og foran 2-0 lignede det ti minutter før tid en sikker dansk sejr over Rumænien, der havde Esbjergs Arian Petre med fra start.

Danmark-keeper Oliver Christensen så ti minutter før tid lidt skidt ud, da Rumænien reducerede, og i tillægstiden begik han så et straffespark, som han endte med at redde efterfølgende.

Danmarks nye spanske landstræner, Albert Capellas, kunne dermed til sidst glæde sig over tre point i sin første betydende kamp som dansk U21-landstræner. Han var også en glad mand efter sejren.

- Det var en rigtig god kamp, og det er sejre som disse, som vi trænere virkelig er glade for, også selv om jeg måtte lide undervejs. Det var to virkelig gode hold, og jeg er meget stolt af mine spillere, som har gjort det fantastisk hele ugen og leverede igen i denne kamp, sagde en lettet Capellas til bold.dk efter kampen.

/ritzau/