Hjulmand regner med frit valg til startopstillingen

Der er ingen tegn på skader i Danmarks trup, siger Kasper Hjulmand dagen før dyst mod Frankrig.

Udgivet:24. september 2022, 14.35

Læsetid:1 minut

Simon Kjærs ankel blev behandlet med is efter kampen i Zagreb i torsdags, men anføreren er i spil til søndagens kamp mod Frankrig, siger Kasper Hjulmand.

/ Ritzau /

HELSINGØR Der er umiddelbart ingen skader i Danmarks trup forud for Nations League-kampen mod Frankrig søndag aften.

Fredag meldte han ellers anfører Simon Kjær tvivlsom til dysten, men hans ankelbøvl ser ikke ud til at være et problem.

- Som det er lige nu, så kan jeg stille med de samme som i torsdags, siger Kasper Hjulmand på et pressemøde lørdag.

- Vi skal træne her til eftermiddag, og så evaluerer vi på bagkant af den. Vi sørger for at kigge al data igennem, og så ser vi, om der er noget som helst, der taler imod nogen. Men som det ser ud lige nu, er der frit valg, siger landstræneren.

Siden nederlaget i Zagreb i torsdags har Hjulmand også fået et ekstra kort på hånden, efter at offensivspilleren Jesper Lindstrøm er mødt ind i landsholdslejren på bagkant af et kort sygdomsforløb.

Valgfriheden er tiltrængt for Hjulmand, idet Danmark skal vinde opgøret over verdensmestrene for at have en mulighed for at tage gruppesejren.

Og så er landsholdet i forvejen ramt af skadesafbud fra angriberne Jonas Wind og Andreas Cornelius, mens Yussuf Poulsen og Marcus Ingvartsen er vraget efter først lige at være kommet tilbage fra skader.

Der er udsolgt til søndagens kamp i Parken. Ifølge Dansk Boldspil-Union (DBU) kunne man i løbet af billetsalgets første dag have fyldt stadion to gange.

/ritzau/