Vinfestival har vokseværk

Et 36 meter langt telt bliver ramme om årets vinfestival på Torvet, der finder sted 6. og 7. september

7. juni 2019, 07.35

I år vil vinfestivalen på Silkeborg Torv blive afholdt i et telt, der er 36 meter langt. Her vil der også blive plads til Drewsen Kaffe Vin Tapas, der vil stå for salget af lidt let tapas til at følge vinsmagningen. Her er det en af de faste udstillere - Erik S. Mortensen fra Cavalcade Vine - der også i år, vil være på plads i teltet med et udvalg af vine. Foto: Martin Ballund

Silkeborg Da Ludovic Riauté i 2013 bød ind med vinfestival på Søndertorv, var det blandt andet som et supplement til Fiskens Dag og med omkring 250 betalende deltagere.

Siden har festivalen blot vokset sig større og større, og tæller i dag op mod 1200 gæster. En vækst, der har givet pladsproblemer i vinteltet og skabt behov for videre rammer.

- Og det har jeg fået. I år kan vi byde indenfor i et telt, der er 36 meter langt, og det glæder mig meget. Pladsen har gennem årene været det eneste kritikpunkt, så det er meget dejligt, at vi har fået lov til at brede os på Torvet, siger Ludovic Riauté, indehaver af Vinspecialisten på Vestergade, der står for festivalen.

16 udstillere er klar...