Ny indkøbschef hos Wila i Silkeborg

15. januar 2020, 13.00

- Wila går spændende tider i møde, og jeg glæder mig til at træde ind i ledergruppen og være med til at udvikle virksomheden fremover, siger Brian Bach Kristensen.

JOBNYT: I forbindelse med bestyrelsens og ledelsens ønske om at udvikle indkøbsfunktionen samt styrke ledelseslaget yderligere er Brian Bach Kristensen udnævnt som ny indkøbschef hos Wila A/S i Silkeborg. Brian Bach Kristensen tiltræder stillingen 1. februar.

Han kommer fra en ledende indkøbsstilling hos Damstahl A/S, hvor han har været ansat siden 2007. Han har mange års erfaring med salg, indkøb, forhandling og logistik og har tidligere været indkøber hos Løgstør Rør A/S og Karl Dungs A/S.

- Jeg glæder mig til jobbet som indkøbschef hos Wila A/S. For mig er det et ønskejob. Jeg har fået en meget interessant og udfordrende stilling i en virksomhed, der fortsat har et stort potentiale for vækst, siger Brian Bach Kristensen.

Han er 43 år, oprindeligt nordjyde, men er i dag bosat i Mårslet syd for Aarhus med sin familie, der tæller hustruen Betina og børnene, Smilla på 4 og August, der er 9 år.

Brian Bach Kristensen bruger hovedsageligt sin fritid som spejderleder, på outdoor-aktiviteter, venner og rejser.

Wila A/S udvikler og producerer højteknologiske løsninger og komponenter af rustfrit stål til brug inden for blandt andet fødevare-, pharma- og målings- industrien. Virksomheden blev grundlagt i 1998 og har omkring 75 medarbejdere. mtl