Medie: FCM sælger Skytte

Den tidligere SIF-spiller står ifølge tipsbladet.dk foran et skifte til norske Bodø/Glimt på en fireårig kontrakt

24. februar 2020, 14.56

Sammy Skytte (t.h.) ses her i kamp for Silkeborg IF mod FC Midtjylland i 2018. Samme år skiftede Skytte til FCM, men han har aldrig fået spilletid for »ulvene«. Foto: Martin Ballund

FODBOLD Midtbanespilleren Sammy Skytte, der har fået sin fodboldopragelse i Silkeborg IF, kan være på vej til Norge på en fast kontrakt.

Det skriver tipsbladet.dk, der erfarer, at Sammy Skytte er tæt på et skifte fra sin nuværende klub FC Midtjylland til Bodø/Glimt, som sidste sæson blev nummer to i den bedste norske række.

Den 23-årige midtbanespiller er ifølge mediet til lægetjek i den norske klub i dag. Parterne er angiveligt enige om en fireårig kontrakt. Det er uvist, hvor meget Bodø/Glimt skal betale i transfersum til FCM.

Norges Eurosport meddeler også, at Skytte er på vej til Bodø/Glimt, hvis sportschef ikke vil bekræfte historien.

- Nej, det har jeg ingen kommentar til. Vi skal have flere spillere, men jeg har ingen kommentar udover det, siger Glimts sports-chef Aasmund Bjørkan til eurosport.no.

Sammy Skytte skiftede i sommeren 2018 SIF ud med en kontrakt i FC Midtjylland, Der dengang udløste hans frikøbsklausul efter nedrykningen til 1. division. Frikøbsklausulen lød ifølge Midtjyllands Avis’ oplysninger på 500.000 euro - svarende til 3,7 millioner kroner.

Silkeborg-drengen blev hurtigt udlejet til AC Horsens og har siden også været udlejet til Stabæk, hvor han havde succes.

Og nu bliver Skytte altså solgt videre til de norske sølvvindere uden at have fået en eneste kamp for FC Midtjylland.

Sammy Skytte har spillet på alle danske ungdomslandshold fra U17- til U21-landsholdet. Han har 68 Superligakampe på cvet.

I Bodø/Glimt bliver Skytte klubkammerat med danske Philip Zinckernagel og Kasper Junker. Sidstnævnte spillede han også sam men med i Stabæk. mmi/helligsø