Podcast: Hot snak på rådhuset og afsløringer fra borgmesteren

Lyt til den seneste podcast fra drengene bag Kaffepausen. Tag en kop kaffe, sæt dig ud i haven og lyt til en times snak om Silkeborg

Udgivet:05. juni 2018, 15.37

Læsetid:1 minut

Fra venstre er det Peter Green, Jens Thastum, Steen Vindum samt Christian Grønbo.

Af Kaffepausen
web@mja.dk

PODCAST Byrådssalen på Silkeborgs rådhus danner i dette afsnit rammen for denne podcast fra Kaffepause.

Steen Vindum (V) er gæst på en varm aften, hvor vi kommer vidt omkring.

Hede Rytmer blev en hed og succesfuld affære. Vi taler lidt om betydningen for byen, samt hvilken musik der foretrækkes. Vi skal også vende TV2 Charlies tilbagevenden til torvet, og hvornår fa'en vi blev så gamle, at navnene på plakaten pludselig er fra vores egen ungdom.

Uundgåeligt skal vi også forbi SIF´s katastrofale nedrykning, som tegner et billede af en klub, der bør tænke sig grundigt om, hvis fans og sponsoreres engagement fortsat skal tages seriøst.

Derudover kigger vi lidt på »landkrabbernes« mange holdninger til »våd« sejlads. Vi drøfter hvorvidt der faktisk ER et problem med sejlerkulturen blandt Silkeborgs trofaste sejlere, eller om vi blot leder med lup og lygte efter et problem der ikke er der.

Vi skal også på rundtur i Silkeborgs fantastiske udvalg af gode spisesteder, og lokker ud af Steen hvor han oftest indtager en bid mad og et glas vin. Pas på! Man bliver helt sulten...

Endnu engang tak til Jakob Meyland for superb post-produktion. God fornøjelse.

Kaffepausen består af består af Peter Green, Jens Thastum og Christian Grønbo. Kaffepausen står selv for indholdet i podcasten.