Tre silkeborgensere med i rockmusical

Når nogle af verdens mest ikoniske rockhits indtager Herning med den legendariske Queen-musical »We Will Rock You«, bliver det med Silkeborg-islæt

Udgivet:29. marts 2023, 10.45

Læsetid:1 minut

Morten Østergaard, Kristoffer Mundbjerg og Stine Skovby medvirker i Queen-musicalen i Herning.

2 måneder siden

MUSICAL: Inden længe indtager den populære Queen-musical »We Will Rock You« MCH Herning Kongrescenter. Tre silkeborgensere er at finde på de skrå brædder sammen med blandt andre musikeren Anders Blichfeldt, når MCH Musical byder publikum indenfor til et vaskeægte rockbrag. På rollelisten finder man nemlig Stine Skovby, som til daglig er økonomiassistent i Jysk Musikteater, Kristoffer Mundbjerg, som senest optrådte i »My Fair Lady« på Jysk Musikteater og Morten Østergaard, som er socialpædagogisk mentor hos Fonden Asgaard.

De tre silkeborgensere ser frem til at tage turen fra Silkeborg til Herning for at medvirke i musicalens ensemble, der blandt andet optræder som hjernevaskede Ga Ga Kids, Super Yuppies og Bohemians. De byder på forskellige former for krævende dans og masser af originalt Queen-kor - fra svedig og tung rock til store operaklange i et brag af en musical, som byder på storladne, musikalske øjeblikke og morsomme dialoger i Lars Hjorthøjs oversættelse af originalen.

»We Will Rock You« kan opleves i MCH Herning Kongrescenter i perioden 31. marts til 23. april.

Indlæser debat