Mindeord: Naturelsker og »praktisk gris«

Astrid og Roger Skyum mindes her deres elskede søn, Kaare Skyum

Udgivet:04. juni 2022, 07.30

Læsetid:1 minut

- Det er skønt at kunne være med til at sætte sit præg på sin hjemby, sagde Kaare Skyum, der som udlært snedker ydede en uundværlig indsats, da kunstneren Thomas Dambo sammen med en gruppe frivillige byggede en trætrold i Silkeborgskovene i august 2020. Foto: Jakob Stigsen Andersen

MINDEORD: Fra Astrid og Roger Skyum i Grønbæk har vi modtaget følgende mindeord:

Vores elskede søn Kaare er død alt for ung, knapt 52 år gammel.

Kaare blev som tvilling født i samme døgn, som storesøster Helle omkom ved en tragisk brand, og støresøster Hanne blev alvorligt forbrændt. Det prægede naturligvis vor familie, men alligevel fik han en ret lykkelig og uproblematisk barndom. Kaare var begavet, vidende og kærlig, men i ungdommen udviklede han en slags bipolar lidelse, som han imidlertid ikke ville godtage, men forgæves søgte at dulme ved hjælp af alkohol. Han havde store idealer, men alkohol fik så stærkt tag i ham, at han ikke kunne leve op til dem, hvilket nagede ham meget.

Kaares interessefelt var stort. Han var en stor naturelsker, gik op i grønt klima og biodiversitet. Han var vores it-guru og »praktiske gris«. Han gik op i design og fik en uddannelse som møbelsnedker. Men samtidig var han sproglig orienteret og videregav musikalske evner til sine børn.

På det sidste havde vi kun gode oplevelser sammen. Kaare hjalp os meget, da vi skulle flytte på plejehjem, og han viste samtidig stor omsorg især for sine søstre. Vi vil altid mindes ham med kærlighed.

Indlæser debat