Sikker trafik, der glider

13. januar 2022, 13.00

INDSNÆVRINGER Nej Niels Malmkjær, du har ikke ret i, at vi på rådhuset har en særlig lyst til at chikanere bilister, som du skriver i dit læserbrev d. 11/1-2022. Vi etablerer kørebaneindsnævringer på veje, hvor der er behov for at øge trafiksikkerheden ved at få bilerne ned i hastighed, fx på Ege Allé.

Og vi fjerner ikke indsnævringerne på Brokbjergvej i de få uger, hvor der er omkørsel den vej. Den ekstra gene bilisterne oplever i de få uger står ikke mål med den udgift, skatteborgerne vil skulle betale, hvis indsnævringerne midlertidigt skal fjernes og kort derefter genetableres.

Læs også
Chikane mod bilister

Når Nordre Ringvej og Viborgvej bringes i niveau, er det for at aflaste Nørrevænget for trafik, og for at gøre det nemmere for trafikken at komme til og fra Viborgvej.

Og det du kalder et overflødigt lyskryds på Nordre Ringvej ved Stagehøjvej, skal gøre det mere trafiksikkert og nemmere at komme ud fra erhvervsområdet ud på Ringvejen. Hvis bilerne ellers holder den tilladte hastighed på Ringvejen, og der ikke kommer trafik fra Stagehøjvej, så kommer bilerne ikke til at holde for rødt, da det er et radarstyret lyskryds.

Læs også
Kø ved Nørrevænget: Nedbrydning af bro giver trafikale udfordringer
Abonnement

Indlæser debat