Rørt veteran blev topscorer i afskedskamp

38-årige Ann Grete Nørgaard og Silkeborg-Voel vandt den sidste slutspilskamp over Horsens

Udgivet:04. maj 2022, 21.36

Læsetid:1 minut

Ann Grete Nørgaard scorede otte gange i sin sidste ligakamp i karrieren. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Michael Helligsø
Sportsjournalist| mih@midtjyllandsavis.dk

HÅNDBOLD Med otte mål på 10 forsøg satte 38-årige Ann Grete Nørgaard onsdag aften et flot punktum for sin lange professionelle karriere.

Den tidligere landsholdsfløj blev topscorer, da Silkeborg-Voel i sæsonens sidste slutspilskamp besejrede Horsens med 31-25 i Jysk Arena, og efter kampen blev en rørt fløj hædret med både stående ovationer og videohilsener fra tidligere holdkammerater og trænere.

Ingen af holdene havde noget at spille for i kampen, og det kunne mærkes i Jysk Arena, hvor hjemmeholdet også sagde farvel til Julie Jensen, Lea Hansen, Louise Ellebæk, Anna Lillesø og assistenttræner Ole Jensen.

Opgøret blev en ujævn affære, hvor de to hold skiftedes til at have teten.

Gæsterne fra Horsens lagde bedst ud og kom foran 4-6 efter 10 minutter, inden Silkeborg-Voel midt i første halvleg forvandlede 6-7 til 10-7.

Horsens svarede igen med tre mål på stribe, men Silkeborg-Voel sluttede halvlegen bedst af og kunne derfor gå til pausen med en føring på 15-13.

Det så for alvor lyst ud, da Line Skak kort inde i anden halvleg gjorde det til 18-14, men for mange afbrændere og fejl lukkede igen Horsens ind i kampen.

17 minutter før tid var gæsterne pludselig i front med 21-22, før målvogter Stine Bonde kom ind fra bænken og var med til at tippe kampen tilbage på Silkeborg-Voels præmisser.

Horsens fulgte med indtil stillingen 25-24, hvorefter hjemmeholdet i slutfasen trak afgørende fra og endte med at vinde komfortabelt.

Dermed cementerede Silkeborg-Voel tredjepladsen i puljen. Team Esbjerg og Herning-Ikast var allerede inden sidste runde sikker på at snuppe de to billetter til DM-semifinalen.

For Silkeborg-Voel resterer der nu kun en enkelt pokalkamp mod 2. divisionsholdet Sæby i denne sæson.

Mest læste

Sport

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere