Thorsø: Hvem fortjener årets rose?

Borgerforeningen efterlyser kandidater

11. februar 2020, 14.56

Thorsørosen har været uddelt siden 2000. Her et glimt fra 2018, hovr formanden for borgerforeningen overrakte den til købmand Svend Aage Laursen fra Meny.

THORSØ Det er sæson for prisuddelinger. Så på bagkant af Oscar-uddelingen gør Thorsø Håndværker- og Borgerforening klar til uddeling af sin særlige pris - Thorsørosen.

Rosen gives til en eller flere borgere med tilknytning til Thorsø, der har gjort en ekstraordinær indsats for byen og dens borgere. Prisen kan tildeles en person, en familie, en gruppe, en forretning eller en virksomhed, som har bidraget særligt til byens udvikling.

- Prisen vil også kunne gives for en speciel god idé, en særlig indsats i foreningslivet eller andet, som har bidraget til en fortsat positiv udvikling i Thorsø, og begrebet udvikling skal opfattes meget bredt. Det kan være alt fra forskønnelse til udvikling af helt nye ting. Primært går vi efter at fastholde Thorsø som en aktiv, attraktiv og spændende by, siger formanden for Thorsø Håndværker- og Borgerforening, Martin Bjerregaard Jensen.

Det er byens borgere, der indstiller kandidater til prisen.

- Borgerforeningens bestyrelse kan ikke selv indstille kandidater til prisen. Vores opgave er alene at foretage et valg blandt de kandidater, der er indstillet og med afsæt i den begrundelse, der følger med indstillingen.

- På den måde får vi givet Thorsørosen for noget, byens borgere har lagt mærke til og sætter pris på, siger Martin Bjerregaard Jensen.

Borgerforeningens formand modtager indtil 20. februar indstillinger, og Thorsørosen 2020, den 21. i rækken, uddeles på generalforsamlingen 19. marts.