Nyt team finder Silkeborgs smittede

Silkeborg Kommune samarbejder med Styrelsen for Patientsikkerhed, hvor fire af kommunens medarbejdere nu skal hjælpe med smitteopsporing

23. februar 2021, 09.50

Silkeborg Kommune har fået en smitteopsporingsenhed. Fra venstre mod højre: Simon Foldager, sektionsleder i Kultur- og Borgerservice, Hanne Kirial, leder af akutteamet og i spidsen for udrulning af tests på skolerne, Sofie Martinussen, teamleder i Borgerservice, Ulla Christensen, ansat i Børne- og Familieafdelingen, Carsten Andersen, chefkonsulent i Socialafdelingen, Klaus Sørensen, erhvervskonsulent i Jobcenter Erhverv og Karen Ørnholt Møldrup, konsulent i Integrationsafdelingen. Det er de fire medarbejdere til højre, der skal opsøge de smittede silkeborgensere. Foto: Jakob Stigsen Andersen.

SILKEBORG Fire medarbejdere fra Silkeborg Kommune hjælper med at finde frem til smittede med coronavirus i en ny, lokal enhed for smitteopsporing.

Det er borgere fra Silkeborg Kommune, som Styrelsen for Patientsikkerhed forgæves har forsøgt at få fat på via telefon, som nu overgår til kommunen med den indgåede aftale.

Får en liste hver morgen...

Læs denne artikel

- og alle andre på Midtjyllands Avis fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben