Lars Larsen: Vigtigt at SIF er lokalt forankret

Lars Larsen ser det som en mulighed, at han indgår partnerskab med en udenlandsk klub om et eventuelt ejerskab af Silkeborg IF

Udgivet:16. januar 2019, 09.44

Læsetid:2 minutter

SILKEBORG Lars Larsen er ikke uinteresseret i at købe flere aktier i Silkeborg IF og måske endda erhverve sig hovedparten af aktierne i klubben.

Det er også en mulighed, at han indgår en form for partnerskab med en udenlandsk klub, der er villig til at investere i Silkeborg IF.

- Der findes mange mulige konstruktioner. Det vil være godt, hvis en større udenlandsk klub fra eksempelvis i England eller Spanien er interesseret i at købe sig ind i Silkeborg IF. Jeg ved ikke nok om fodboldklubber, så jeg får behov for en god sparringspartner, siger Lars Larsen, der understreger behovet for, at lokalsamfundet bakker op.

- Silkeborg IF skal ikke stå i en situation, hvor det er en playboy fra Moldova med flagrende pistoler og bikinimodeller, der overtager Silkeborg IF. Klubben skal stadig være lokalt forankret, og det vil jeg gerne hjælpe med til at sikre - hvis det er muligt.

Skal løfte i flok...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind