Socialdemokratiet har ødelagt udviklingen på sygehuset

Udgivet:15. november 2021, 13.10

Læsetid:1 minut

Foto: Martin Ballund

Af Lene Piester. Byvej 1 Bryrup

SYGEHUSET Det er helt utroligt, at Annette Roed med sit læserbrev i Midtjyllands Avis 10.11.2021 kan anbefale at man til regionsrådsvalget skal stemme på Socialdemokratiet for at sikre, at borgmester Steen Vindum ikke må vælges, da han ikke kan samarbejde mellem kommune og region.

Sikke da en gang vås, Annette Roed. Det er da to vidt forskellige instanser, så man må da holde skæg for sig og snot for sig.

Så vidt jeg erindrer - og det gør jeg meget kraftigt - er det Annette Roeds parti, Socialdemokratiet, der har ødelagt - og bremset udviklingen på Silkeborg sygehus i regionen, bl.a. med at få fjernet dels Ulrich Fredberg og CT-lavdosis-skanning, og det har Steen Vindum som borgmester ikke andel i. Det har dit parti - og din »pralende« regionsformand (for alt det gode han har gjort i regionen de sidste fire år? - læserbrev i samme avis).

Læs også
Er sundhed for vigtig til at overlade til regionen? Er sundhed for vigtig til at overlade til regionen?
Læs også:
Er sundhed for vigtig til at overlade til regionen?

Hvem har bremset udbygningen og udviklingen af Silkeborg sygehus? - ja, så vidt jeg ved, er det ikke Silkeborgs borgmester- men ...

Læs også
Sikke noget Roed - del 2 Sikke noget Roed - del 2
Læs også:
Sikke noget Roed - del 2

Glem ikke det, Annette Roed. Og til alle andre - stem da, på den kandidat, I synes har gjort det bedst - eller vil gøre noget godt for regionen - også i samarbejde med kommunen.