Anita var et festligt og omsorgsfuldt menneske

Anita Skibsted Bentzen var en af de første besøgsvenner i Sind-nettet Silkeborg/Skanderborg

20. maj 2019, 10.50

Anita Skibsted Bentzen fra Bryrup blev 62 år.

MINDEORD Koordinator for Sind-nettet Silkeborg/Skanderborg, Lisa Wendelin, har tilsendt Midtjyllands Avis følgende mindeord over Anita Skibsted Bentzen:

Det var med sorg, vi i Sind-nettet Silkeborg/Skanderborg modtog beskeden om, at vore kære besøgsven Anita Skibsted Bentzen var fundet død.

Anita var en af de første besøgsvenner, der begyndte i Sind-nettet for 19 år siden. Hun har således været med til at udvikle denne organisation til det, den er i dag.

Vi har kendt Anita som et glad, muntert, iderigt, energisk, festligt og ikke mindst omsorgsfuldt menneske, vi skal lede længe efter.

Hun har igennem alle årene været engageret og medlevende i og nærværende overfor de psykisk sårbare.

Anita var også i en årrække næstformand i lokalafdeling Sind Silkeborg-Skanderborg, og det var også hende, der på et tidspunkt fik mig ind i bestyrelsen. Jeg har derfor haft mange samarbejdesrelationer med Anita.

Der var altid gang i foretagendet, når vi skulle lave noget sammen. Hun var en god repræsentant for foreningen, det var svært at undgå at blive smittet af hendes begejstring - der var ingen stilstand. Der skulle ske noget. Og hendes omsorg for de psykisk sårbare var således stor. Hun var en person, der altid standsede op og bidrog økonomisk til de svage i samfundet, når der var indsamling. Hun kunne simpelthen ikke lade være.

Anitas kiste var ved bisættelsen dekoreret med røde hjerter som symbol på hendes kærlighed og hjerte af guld.

Vi vil savne Anitas deltagelse i Sind-nettet i fremtiden, men med hendes strålende lys på jorden, har hun fået sat sine spor overalt.

Vores tanker går til de efterladte, i håb om sammenhold, og at I må passe på hinanden og bevare de gode minder om jeres kære Anita, der alt for tidligt forlod denne jord.

Æret være Anitas minde.