Lions bidrager også til fælles sidste skoledag

30. november 2020, 11.56

BESKÆMMENDE Hvis det må være mig tilladt at komme med en faktuel oplysning, vedr. artiklerne og læserbrevene om at afskaffe den fælles sidste skoledag i Lunden.

Så har vi i Lions Club, Silkeborg, de seneste mange år hvert år doneret penge til SSP samarbejdet, primært som tilskud til at kunne afholde den fælles sidste skoledag.

Vor årlige donationer til SSP har normalt ligget på 30.000 kr. dog i 2017 på 42.000 kr.

Midlerne, vi har doneret, kommer fra overskuddet af vor årlige Tulipan-aktivitet »Mod Misbrug«, hvor vi i februar/marts sælger og udbringer tulipanbuketter til lokale firmaer.

Når vi som Lions-medlemmer laver aktiviteter, er det 100% ulønnet frivilligt arbejde som udføres, og hvor alle indsamlede midler, ubeskåret doneres til lokale formål og socialt arbejde.

Derfor er det meget beskæmmende læsning at erfare, den nye skolechef / kommunen, nu vil spare sølle 60.000 kr. på at droppe det fine fællesarrangementet med sidste skoledag

Hans Nielsen

Derfor er det meget beskæmmende læsning at erfare, den nye skolechef / kommunen, nu vil spare sølle 60.000 kr. på at droppe det fine fællesarrangementet med sidste skoledag.

Hermed dette indspark fra et mangeårigt Lions-medlem.