80 års fødselar: En aktiv kvinde i Silkeborg

Bente Normann er med i »Aktive Kvinder«, og hun er blandt andet frivillig i Y’s Men’s genbrugsbutik

Udgivet:21. marts 2023, 11.00

Læsetid:1 minut

Bente Normann elsker alle former for selskabeligheder, og ifølge hendes mand er hun en »føjter«.

2 måneder siden

FØDSELSDAG: Bente Normann, Silkeborg, fylder tirsdag den 21. marts 80 år.

Hun er opvokset i Nordjylland, men flyttede for mange år siden til Silkeborg med sin mand, Kurt, og døtrene Vivi og Jane.

Alle bor fortsat i Silkeborg, Vivi med sin mand Palle, og Jane med sin kæreste Jan.

Bente har livet igennem været en aktiv kvinde, som har det bedst, når der sker noget. Hun var gennem mange år med i bestyrelsen af »Aktive Kvinder«, hvor hun stadig er aktiv og deltager i mange arrangementer og ture.

Derudover er hun hvert år at finde som frivillig hjælper til Julsø rundt.

Hver onsdag ekspederer hun i Y’s Men’s genbrugsbutik. Her nyder hun samtalerne med kunderne, og bruger sin erfaring fra sine mange år i tøjbutikker i Silkeborg.

Bente er en »føjter«, som hendes mand vil sige, og hun elsker alle former for selskabeligheder både med veninderne, venner og familien. Særligt hendes fire børnebørn og hendes nye oldebarn har en stor plads i hendes hjerte. Børnebørnene nyder godt af telefonsamtalerne fast en gang om ugen, hvor stort og småt diskuteres.

Gennem flere år er det blevet til mange familieture, skiture i Norge, storbyferier til Berlin, Barcelona, Rom, London, Hamborg og senest Palma de Mallorca.

Derudover sørger Bente også altid for, at familien holder fast i at mødes til faste traditioner som mortensaften, julefrokost og påskefrokost.

Fødselsdagen fejres helt i Bentes ånd med en fest for familie og venner. MTL

Indlæser debat