Bryrup-dreng og datanørd er blevet succesfuld tech-iværksætter

Bo Møller bor på Østerbro og har stor succes med sine it- og tech-virksomheder. Men det startede alt sammen med en iværksætter-konkurrence i Silkeborg

Udgivet:05. marts 2019, 18.00

Læsetid:4 minutter

Bryrup/KØBENHAVN Det var en lokal iværksætter-konkurrence i Silkeborg, der for 19 år siden første gang sendte den dengang 13-årige Bo Møller ud over rampen og lagde kimen til den succesfulde iværksætter, it- og datanørd og investor, han er i dag.

Han var dengang bare en knægt fra Bryrup, der vandt konkurrencen »Projekt Selvstændig«, men han var også så meget foran på it-området, at han allerede sammen med en kammerat havde startede sin første it-virksomhed, der lavede hjemmesider for kunderne.

I dag er han 32 år og er blevet jysk københavner med fysisk arbejdsplads i storstaden og med hele verden som kundegrundlag for de virksomheder, han er involveret i.

Han kan dog stadig savne Silkeborg-området, selvom han ikke længere har familie i hverken Bryrup eller Silkeborg.

- Men Silkeborg var jo dér jeg gik i gymnasiet, og det var min ungdomsby. Så hvis eller når, jeg nogensinde flytter tilbage til Jylland igen, så vil Silkeborg stå højt på listen, siger Bo Møller, der i gymnasietiden blandt andet også var it-supporter på Silkeborg Bibliotek.

Succes fra 2010...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind