Mand kørt ned i omdiskuteret kryds

En 63-årig mand blev onsdag eftermiddag kørt ned i det kryds i Sejs-Svejbæk, hvor der stadig mangler lyssignaler

16. december 2020, 19.49

Uheldet i Sejs-Svejbæk skete omkring klokken 17.00 onsdag, da en 59-årig bilist overså en fodgænger, der skulle gå over Julsøvej.

SEJS-SVEJBÆK En 63-årig mand blev onsdag eftermiddag omkring klokken 17.00 kørt ned i krydset Borgdalsvej/Julsøvej/Tyttebærvej i Sejs-Svejbæk.

Manden blev overset af en bilist - en 59-årig mand - der kom kørende ad Borgdalsvej og skulle svinge til venstre ad Julsøvej. Den 63-årige mand gik i fodgængerfeltet sammen med en anden person.

Læs også
Minister: Lys i lyskryds bliver tændt til foråret
+Abonnement

- Manden blev ramt af bilen og hans hoved ramte kantstenen i faldet. Han fik en flænge i hovedet, men var umiddelbart ved bevidsthed efter uheldet, fortæller vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi, Henrik Nielsen.

En ambulance blev tilkaldt og politiet har på nuværende tidspunkt ikke nærmere information om mandens tilstand.

Læs også
Kæmpe morgenkø i Sejs-Svejbæk: Midlertidigt lyskryds skaber farlige situationer
+Abonnement

Uheldet skete i et meget omdiskuteret kryds i Sejs-Svejbæk, hvor lokalsamfundet flere gange har advaret om, at det er for farligt. Krydset blev færdiggjort for flere måneder siden, men der er endnu ikke kommet lysregulering i krydset, fordi der ventes på, at Banedanmark får tilpasset bommene ved togoverskæringen til lysreguleringen. Det kommer først til at ske til foråret, lyder meldingen fra Banedanmark.

holst