Slagter fra Silkeborg i finalen for god smag

Pølsemageriet i Silkeborg deltager med hele otte produkter i finalen om landets bedste slagtervarer

16. oktober 2021, 10.00

Slagermester Brian Flink Pedersen fortæller, at Pølsemageriet deltager med deres løgpølse i konkurrencen om Danmarks bedste spegepølse. I kategorien Danmarks bedste leverpostej besætter Pølsemageriet tre ud af fem finalepladser, og for de øvrige produkter er der to finalepladser i Danmarks bedste frikadelle og to pladser i Danmarks bedste rullepølse. Foto: Jakob Stigsen Andersen

PRISUDDELING: Pølsemageriet i Silkeborg har igen virkelig gode chancer for at vinde masser af priser for virksomhedens slagterprodukter ved næste års Foodexpo-messe i MCH Messecenter Herning.

Slagtere fra hele landet har netop deltaget i den forudgående fagbedømmelse, hvor et dommerpanel bedømte 477 slagtervarer.

Her udvalgte de fem produkter inden for i alt seks kategorier: Danmarks Bedste Spegepølse - i henholdsvis naturtarm og kunsttarm, Danmarks Bedste Leverpostej, Danmarks Bedste Frikadelle, Danmarks Bedste Rullepølse og Danmarks Bedste Grillpølse.

Pølsemageriet vandt i alt 14 guldmedaljer og kvalificerede sig med otte produkter til finalen.

Slagtermester Brian Flink Pedersen er mere end godt tilfreds, idet det er lykkedes ham og personalet at være den slagter med flest produkter i finalen.

- Faktisk har deltageren med næstflest produkter kvalificeret sig med tre produkter, så vi har mere end dobbelt så mange med som nummer 2, konstaterer Brian Flink Pedersen.

Foodexpo-messen 2022 afvikles i dagene 27. til 29. marts, og her vil alle interesserede besøgende få udleveret en stemmeseddel, hvor de - efter at have fået smagsprøver af produkterne - kan stemme på det produkt, de synes bedst om. Det produkt inden for hver af de seks kategorier, som opnår flest stemmer, vil samme aften blive kåret som Danmarks bedste inden for hver kategori. MTL

Indlæser debat