DET ER DIT VALG - KV21

Borgmesterens grønne klæder

25. oktober 2021, 12.35

KLIMAET Der er snart kommunalvalg, og det står klart, at venstrefløjspartierne igen vil gøre klimaet til det bærende tema i en valgkamp.

Jeg tænker, at klimaet er pænt ligeglad med, at Skanderborg kommune bruger millioner på »grøn omstilling«, men jeg tror til gengæld ikke at børn, børnefamilier, de ældre, de kommunalt ansatte og mange flere er helt ligeglade med at se evindelige besparelser og forringelser i klimaets hellige navn.

Klimaet er simpelthen kommet som sendt fra himlen (!) for alle de røde partier, som nu i stedet er blevet grønne.

Klimaindsatserne har den kæmpe fordel, at der kan tales meget og kastes uanede summer efter det, men ingen kan nogensinde måle resultatet af investeringerne. Ganske bekvemt, når man er politiker, ikke sandt?

I mit hoved skal vores fælles midler ikke gå til, at Skanderborg kommune skal føre aktivistisk klimakamp, men i stedet bruges på at sikre velfærden for børn, unge, ældre og dem med særlige behov

Claus Konradsen (NB)

Lad det være sagt med det samme - jeg er klimaskeptiker. Dvs. jeg tror ikke på, at menneskeskabt CO2 har nogen særlig betydning for jordens klima - der findes intet videnskabeligt bevis herfor. I stedet mistænker jeg, at mange politikere har opdaget, hvilken kraft klimaangst er blevet, og at den angst kan udnyttes til at opnå magt, indflydelse og privilegier.

Egentlig ganske usympatisk, for der er mange - især børn - som lider svært af klimaangst.

Til de kommende vælgermøder anbefaler jeg vælgerne i Skanderborg Kommune at spørge borgmesteren og de øvrige rødgrønne politikere, hvorledes de prioriterer vores skattekroner imellem »det grønne« - og de basale velfærdsydelser. I mit hoved skal vores fælles midler ikke gå til, at Skanderborg kommune skal føre aktivistisk klimakamp, men i stedet bruges på at sikre velfærden for børn, unge, ældre og dem med særlige behov.

Vi skal ikke finansiere grønne klæder til borgmesteren.

Indlæser debat