Ny direktør skal få vores penge til at yngle

16. november 2019, 07.45

Mikkel Svenstrup er 45 år, cand.scient.oecon. Han har en ph.d. i finansiering fra Aarhus Universitet. Før P+ havde han ledende stillinger i bl.a. Nordea, UBS Investment Bank og Barclays Capital, alle steder med fokus på rådgivning og salg til institutionelle investorer i hele Skandinavien. Han tiltræder 1. marts 2020.

JOBNYT: Mikkel Svenstrup bliver ny investeringsdirektør i ATP, som forvalter over 900 mia. kr. af danskernes pensionsmidler.

Han kommer fra en stilling som investeringsdirektør i P+, der er administrationsfællesskab for pensionskasserne JØP og DIP, hvor han har været de sidste tre år.

- Vi kigger ind i en verden med lave forventede afkast og stigende udsving i markederne, og derfor er det helt afgørende, at vi investerings- og risikomæssigt har de allerstærkeste kompetencer. Vi har været igennem en grundig rekrutteringsproces, og Mikkel Svenstrup har både fagligt og menneskeligt, hvad der kræves for at bestride jobbet som investeringsdirektør i ATP. Med sig har han ikke blot et imponerende teoretisk fundament, men han har også dyb indsigt og solid praktisk erfaring indenfor alle kernediscipliner i investeringer. Dertil kommer, at han har arbejdet både på salgssiden som rådgiver og som forvalter, så jeg er meget tilfreds med, at Mikkel bliver en del af ledelsen i Hillerød, siger Bo Foged, administrerende direktør i APP.