Dagens historier: Silkeborg Kommune jonglerer med millioner i ny budgetaftale

30. oktober 2019, 05.55

Silkeborg Byråd 2019. Byrådssalen. Rådhuset. Foto: Martin Ballund

Godmorgen og velkommen til en dejlig midtugedag, hvor adskillige lods- og grundejere langs Gudenåen garanteret glæder sig over, at der ikke umiddelbart er udsigt til regn. Hvis du har fulgt med i dit lokale medie, har du for længst fundet ud af, at Gudenåen er gået over sine bredder, hvilket blandt andre har ramt Svostrup Kro og mange andre. På midtjyllandsavis.dk og i papiravisen, som udkommer over middag, kan du blandt andet læse om, hvordan det går den historiske kro, der har barrikaderet sig for vandet med opdæmninger. Du kan også læse om, hvad lokale politikere mener, der skal gøres ved problemet med den megen vand.

Ellers er der også flere andre nyheder på vej:

Budgetaftalen er indgået

Den store historie er Silkeborg Kommunes budgetaftale for 2020, som de fleste af byrådets partier har indgået. Hvad det betyder for blandt andet børne- og ældreområdet kan du blive klogere på, når midtjyllandsavis.dk breaker nyheden om budgetforliget klokken 10.00.

De dødes have

Journalist Susanne Niskanen sætter fokus på Allehelgen - de dødes aften - ved blandt andet at besøge en kirkegård. Det er samtidig begyndelsen Midtjyllands Avis’ fokus på døden - og på hvordan vi tager afsked med livet.

Verdens bedste job

Journalist Mette Andersen og fotograf Jakob Stigsen Andersen har besøgt Bryrup. Via en række artikler sætter de fokus på det lokale og driftige lokalsamfund. I dagens avis kan du blandt andet læse om en kvinde, der føler, at hun har verdens bedste job - i eget hjem.

Dette og meget mere kan du læse i løbet af dagen på midtjyllandsavis.dk og i papirudgaven af Midtjyllands Avis. Og hvis du ikke allerede er abonnent, så husk at du kan få gratis adgang til plus-historierne på midtjyllandsavis.dk gratis i en måned. God læselyst ønskes du fra de knap 30 redaktionelle medarbejdere fra Papirfabrikken i Silkeborg samt lokalredaktionerne i Ry og Kjellerup.