Silkeborg vokser, sygehuset forsvinder!

9. juli 2019, 12.10

Foto: Martin Ballund

REGIONSHOSPITALET Jeg hilser Gitte Willumsens kronik i MJA den 3. juli velkommen.

Den handler om vort prisbelønnede Silkeborg Sygehus. Det er en godt beskrevet dybdegående kronik og en god vurdering og konklusion over andres og egne holdninger gennem debatten i dette forår.

Kronikken kommer omkring alt hvad der er skrevet/sket på det seneste omkring silkeborgensernes ønske om at bevare alle nuværende funktioner på Silkeborg Sygehus. Kronikøren understreger og deler alles ønske om selvstændig hospitalsledelse i Silkeborg.

Gitte Willumsen er folketingskandidat og byrådsmedlem for Venstre. Sammen med hele Silkeborgs Byråd burde hun kæmpe for Silkeborg Sygehus.

Jeg anbefaler derfor, at hun banker på borgmester Steen Vindums dør, og at de sammen danner en kraftfuld gruppe og inviterer andre byrådspolitikere til at være med.

Formålet skal alene være at få påvirket politikerne i regionsrådet til, at vi i Silkeborg igen får en selvstændig hospitalsledelse tilbage på vor prisbelønnede sygehus.

Det vil sikre arbejdsro for personale og brugere, bedre styring og sikre en god fremtid for sygehuset.

Og det har vi i den grad behov for, også for at imødekomme alle vores kommende tilflytteres ønske om nærhed i sygehusbehandling.

Jeg synes, at borgere, politikere og hospitalsledelse har skrevet nok ord. Nu er det tid til handling og de mange løfter skal indfries!

Træd i karakter i stedet for snak.

PS: Og jeg opfordrer også dig Steen Vindum til at blive synlig i debatten for bevarelse af Silkeborg Sygehus, du er trods alt byens borgmester.