Risvigs debutfilm får premiere - se den her

Jonas Risvigs debutfilm, som er optaget ved Silkeborg, har allerede åbnet flere døre for den unge Silkeborg-instruktør

Udgivet:29. maj 2019, 09.07

Kortfilmen »Ingen siger farvel men alle forsvinder« er optaget i Silkeborg og kan ses på mja.dk.

Christian Kloch Larsen
Journalist

4 år siden

FILM »Ingen siger farvel men alle forsvinder« er titlen på Jonas Risvigs debut som spillefilmsinstruktør og blev i september sidste år optaget på Sejs Bakker Camping.

Kortfilmen har premiere i dag onsdag og kan ses i sin fulde længde på mja.dk.

»Ingen siger farvel men alle forsvinder« handler om den autistiske Jeppe, som arbejder på campingpladsen og har en kort sommerflirt med pigen Mynthe, og allerede inden premieren har kortfilmen åbnet flere døre for den 24-årige instruktør fra Silkeborg.

Jonas Risvig skal nemlig til august i gang med optagelserne til en ungdomsserie for TV2 om en ung mand, der lider af downs syndrom, og serien skal laves med stort set det samme hold, som stod bag »Ingen siger farvel men alle forsvinder«.

Samtidig er Risvig i fuld gang med at forberede manuskriptet til en kommende ungdomsserie på DR3, som skal optages i Silkeborg.

Jonas Risvig håber, at »Ingen siger farvel men alle forsvinder« efter premieren vil blive vist på filmfestivaler rundt om i Europa. Det seneste nye er, at den allerede er udtaget til Odense Film Festival, der finder sted sidst i august og først i september.

Men allerede nu kan filmen ses på mja.dk.